Køkkenudstyr

Bestiksæt 24 dele

399 DKK

Det er kendetegnet ved antibakterielle egenskaber, æstetik og miljøvenlighed. Retter med denne belægning bruges ikke kun hjemme, men også i spisestuen. Den største ulempe ved produkterne anses for at være kortvarig og ustabil til pludselige temperaturændringer – hvis du får en skål fra køleskabet i en keramisk gryde og straks sætter den på en varm komfur, så kan du smide produktet i skraldespanden. Keramik er også bange for mekaniske skader, absorberer hurtigt og nemt olie, hvorefter det er svært at vaske det. Hvad angår fordelene, kan køb af retter med en sådan belægning have råd til alle.

02 Kommentar

Retter af høj kvalitet har normalt en tyk bund og vægge, som skal være mindst 2 mm. samtidig har solide modeller med svejsede håndtag vist sig godt.

I gryder og pander med hævet bund vil produkterne brænde mindre. Det anbefales at foretrække modeller med et bekvemt låg, som har et lille hul.

Efterlad et svar

Lignende produkter

Porcelænssæt – 16 dele

529 DKK

Tallerkener, asietter, skåle og dybe tallerkener.

Middagstallerken 28 cm 6-pak

565 DKK

Køkkenredskaber er et vigtigt tilbehør, uden hvilket ingen madlavning kan gøre.

Porcelænsæt Mørkegrå

529 DKK

Af den fineste porcelæn. Tallerkener, assietter, skåle og dybe tallerkener.

Wok i støbejern

479 DKK

Den perfekte wok-gryde. Dejligt design. Perfekt til asiatiske retter

Støbejern 34x24 cm

289 DKK

Det anbefales ikke at bruge produkter fremstillet af aluminiumsplade.

Stegepande Ø28cm

179 DKK

Ubelagt stegepande af restaurankvalitet.

Hvordan vælger man Køkkenredskaber?

Retter lavet af dette materiale betragtes som de mest alsidige og praktiske at bruge, da du kan lave mad helt i det. Produkter af rustfrit stål kan opvarmes til enhver temperatur og rengøres med rengøringsmidler. Sikre og anbefalede køkkenredskaber skal bestå af" almindeligt " rustfrit stål, det vil sige en legering af krom (18%), nikkel (10%). Det er markeret "18/10"på bunden.

På trods af at denne skål er god, kan dens belægning i form af glasur indeholde skadelige elementer i dens sammensætning, hvoraf den farligste er bly. Derfor, hvis du planlægger at lave sund mad, er det bedre at opgive denne type produkt. Og prisen for dem kan være ret høj, alt afhænger af størrelse og design.

Dette materiale er i stand til at holde varmen i lang tid, mad brænder ikke. I støbejernspander kan du perfekt lave pandekager, pandekager, grøntsager, gryderetter og vegetarisk pilaf. Den største fordel ved støbejern er, at det opvarmes jævnt (dog langsomt). Men denne type køkkengrej er uegnet til daglig brug: efter beskadigelse af den sorte beskyttelsesfilm, der dækker overfladen, begynder maden under madlavning at erhverve en metallisk smag og bliver til mørke pletter.

Det har et æstetisk udseende, er neutralt for mad, holder varmen i lang tid og opvarmer hurtigt. Med hensyn til levetiden er sådanne retter kortvarige. Under stegning "stræber" det til at briste, brænder hurtigt. Derudover er produkter fremstillet af varmebestandigt glas bange for pludselige temperaturændringer – hvis en stegepande straks fyldes med koldt vand fra hanen, vil det simpelthen briste. Hvis udseendet af retterne er vigtigt for værtinden, og hun foretrækker glasprodukter, er det nødvendigt at være opmærksom på deres forbrugeregenskaber: de bør ikke have ridser, luftbobler inde og chips.

Moderne typer emalje er præget af øget modstandsdygtighed over for syrer, salte, de er giftfri, hvilket ikke kun gør det muligt at lave mad i retter med en sådan belægning, men også at opbevare retter i køleskabet (herunder saltede grøntsager og marinader). Ideel til madlavning stuvede grøntsager, supper, anbefales ikke til madlavning ris, grød og pilaf. Fordelene ved emaljeret belægning omfatter holdbarhed og driftssikkerhed, overkommelig pris. Hvad angår ulemperne, hvis skålene håndteres forkert, kan der forekomme chips på deres overflade, som er sundhedsfarlige (der er risiko for at sluge mad sammen med emaljepartikler). Vask ikke emaljerede produkter i opvaskemaskinen eller med hånden ved hjælp af slibende rengøringsmidler.

Vælg Køkkenredskaber!

Ring til os!

70 777 554